Forbrukslån uten Sikkerhet

bilde av kredittkort og forbrukslån uten sikkehet


forbrukslån uten sikkehet bildeHar du behov som ikke blir dekket fordi lønnsslippen din er utilstrekkelig til å betale for noe annet enn det aller viktigste? I så fall kan du vurdere å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet som kan hjelpe deg med å betale for alle tingene du har gått glipp av. Et usikret lån kan hjelpe deg med å anskaffe de tingene du ønsket at du hadde penger å kjøpe, for eksempel nye møbler til ditt hjem, nye hvitevarer til kjøkkenet, eller til og med feriebehov.

Søk om forbrukslån uten sikkerhet her:

Ingen eiendeler er risikerte med forbrukslån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet er et lån som ikke er sikret av noen form for eiendeler. Det usikrede lånet er til for låntakere som ikke ønsker å risikere deres eiendeler med pant i f.eks. hus, bil og andre ting. Forbrukslån uten sikkerhet kan også brukes til hva du måtte ønske.

Lån opp til 500,000 kroner

Usikrede forbrukslån kan fås i varierende beløp, alt fra 5,000 kr på nedre enden og helt opptil en halv million kroner. Men husk at lån skal alltid betales tilbake. Det er derfor det heter lån. Og forbrukslån uten sikkerhet har en vesentlig høyere rente enn vanlige lån med sikkehet. Lån bare det beløpet du trenger for å komme deg over kneiken du sitter fast i. Å overbelåne seg selv er hverken du eller bankene interessert i.

Lån uten kredittsjekk – Er det mulig?

Nei. Kort fortalt vil ingen låne deg penger uten å sjekke om du har uoppgjort gjeld, og om du har betalingsanmerkninger. Dette er fordi banken skal være sikre på at de får tilbake pengene sine.

Standard krav til lånetakere for forbrukslån uten sikkerhet:

  • Minimum årsinntekt på 200,000 kr
  • Minimum 18 års alder
  • Fast jobb og ligning til Norge
  • Norsk Statsborger
  • Ingen betalingsanmerkninger

Noen banker har litt lavere krav til inntekt, og noen har høyere alderskrav, men dette er snittet. Og selvfølgelig har alle krav om 0 betalingsanmerkninger.

Hva er lån uten sikkerhet?

Lån uten sikkerhet er det samme som et forbrukslån. Et usikret lån som tas opp til rent forbruk. Nå skal det nevnes at de fleste har et fornuftig formål med å ta opp slike typer lån. Det kan enten være å samle flere smålån og kreditter, som kredittkort, kredittkjøp og andre ting, for å få bedre betingelser, og for å samle alt under ett lån og rentetak, slik at man får en ryddigere økonomi. Det kan også være til oppussing av hus og hjem, noe som igjen vil øke verdien på boligen. Eller det kan rett og slett være at man har kommet litt skevt utpå når det gjelder regninger, og man sliter med å få betalt alt i tide før det blir purringer og inkasso.

Er det mulig å låne penger på minuttet?

Vel, ikke hos en bank i allefall. Selv om de fleste banker er rimelig kjappe til å vurdere din lånesøknad, vil det som regel ta noen virkedager før man har pengene. Dette er ikke å komme ifra. Så skal du låne penger på minuttet, anbefaler vi å spørre noen du kjenner, for eksempel familie eller venner. De kan også ofte være behjelpelige med å tilby et rentefritt lån til deg.

Hvorfor søke om forbrukslån uten sikkerhet?

Grunnene til det kan være utallige, da vi alle er i ulike situasjoner i våre liv. Men hvis du skal bare låne penger for å boltre deg en periode, noe som dessverre mange har gjort, og deretter havnet i økonomisk uføre, er dette noe vi på det sterkeste vil fraråde.

Men grunnene til å gjøre noe konstruktivt med pengene er mange, og man kan få et nytt og bedre liv med å få kontroll på økonomien. Ofte er det ikke så mye penger som skal til. La oss si du har en god jobb, men det tar en time å pendle til og fra jobben, og det finnes ikke god nok kollektiv transport. Du har en feil med bilen din som du ikke har råd til å fikse, men du trenger bilen for å komme deg til og fra jobb. Da kan et forbrukslån uten sikkerhet være tingen som redder deg. Det hadde vært forferdelig å måtte si opp jobben og gå på NAV i stedet. Uten jobben kan du ikke betale for deg, og beholder du jobben klarer du å fikse både bilen og å betjene låneavdragene.

Hvordan søker jeg om usikret forbrukslån?

Ved å se i tabellen ovenfor kan du sortere på ønsket lånebeløp, effektiv rente, alder osv. Så fort du finner en du velger å søke hos, gjør du hele jobben enkelt med bruk av BankID. Så er det bare å vente på svar, og velge ut det tilbudet du synes er best for deg.

Rull til toppen